IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

VÁLLALKOZÁSI MÉRNÖK

Bezeichnung:
VÁLLALKOZÁSI MÉRNÖK
Job-ID:
HU-2017-021215
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG-MML Kft./magasépítés
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Kecskemét
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

A konszern gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden kollégánk számára rendelkezésre állnak.

A magasépítési szervezet kecskeméti regionális központjába keresünk ellhivatott és jó kommunikációs képességgel bíró vállalkozási mérnök munkatársat. A vállalkozási csapat tagjaként legfőbb feladata lesz a pályázati ajánlatok kidolgozása. Munkája során egy a STRABAG által fejlesztett műszaki kalkulációs szoftvert fog használni, amelyhez elengedhetetlen a számítástechnikai affinitás és előny az angol- vagy németnyelv-ismeret.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Ha Ön pályakezdő építő- vagy építészmérnök, az sem akadály. Ebben a munkakörben összetett építőtechnológiai beruházások előkészítését és megvalósítását sajátíthatja el, és megismerhet egy komplex műszaki kalkulációs programot. A szoftver használatát saját konszern akadémiánk tanfolyamán fogja megtanulni.

Munkatársainknak lehetősége van a szakmán belüli kiteljesedésre, a munkaterületek és munkanemek között cégünk átjárhatóságot biztosít szervezetünkben.

Ha fontos Önnek a biztonság és a változatosság, várjuk jelentkezését.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
Tóth Andrea Anna
Human Resource Consultant
Gábor Dénes utca 2.
H-1117 Budapest
Tel.: +36 1 358-5281
www.strabag.hu
Veröffentlicht ab:
24.10.2017