IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

KMA-samordnare

Bezeichnung:
KMA-samordnare
Job-ID:
TO-2016-019278
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
Züblin Scandinavia AB
Einsatz ab:
Snarast
Einsatzort:
Stockholm
Land:
Schweden
Berufserfahrung erforderlich:
Mehrjährige Berufserfahrung
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
Züblin (Züblin Scandinavia AB) är ett lokalt svenskt bolag, vilket är helägt av det tyska Ed. Züblin AG med över 16.000 medarbetare globalt. I Sverige är vi ca.130 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall och Göteborg. Genom vårt personliga engagemang och stor lokalkännedom, i kombination med moderbolagets omfattande resurser och långa erfarenhet, kan vi erbjuda konkurrenskraftiga och innovativa lösningar i framför allt infrastrukturprojekt och inom djupgrundläggning. Vi på Züblin fäster stor vikt vid partnerskap och nära samarbete med kunden. Detta har visat sig framgångsrikt via bl.a. vårt Teamconcept, en partneringmodell som vi använt i över 15 år.

Ed. Züblin AG ingår även i STRABAG koncernen med över 85.000 medarbetare.
Zusatzinfo:
Beskrivning av tjänsten
Som KMA-samordnare är du företagets ambassadör/expert inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor och ansvarar för detta arbete. Du har med fördel en miljöinriktning. Du är ett internt stöd gentemot projekt och i anbudsarbeten. Du ansvarar för att planera och leda interna KMA-revisioner, sammanställning av olyckor och tillbud.

I din roll kommer du löpande säkerställa att processer och ledningssystemet är aktuella, effektiva och framför allt praktiska för linjen att använda. Du är kunnig inom arbetsmiljö - och miljölagstiftning samt bevakar eventuella förändringars i lagar och andra krav som berör verksamheten via vår smidiga lagbevakningstjänst. Som KMA-samordnare är du med och driver det systematiska arbetsmiljöarbetet och rapporterar till Commercial Manager. Du kommer vara ansvarig för Züblin’s verksamhetssystem och att kontinuerligt förbättra och utveckla detta i den mån du anser att det behövs.

Dina tidigare erfarenheter och kompetenser
Vi söker dig med relevanta erfarenheter av KMA-arbete samt erfarenhet inom entreprenad- och/eller byggföretag. Som KMA-samordnare bör du även ha god kunskap inom ledningssystem, ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Züblin är dock inte certifierade, men följer de ledningssystemen. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, eftersom båda språken används dagligen. Du kommer stötta våra för närvarande 3 st seniora KMA-ingenjörer, (några av Sveriges vassaste) vilka är placerade i Züblin’s stora projekt.

Dina egenskaper
Som person har du en god kommunikativ förmåga och kan ge tydliga instruktioner/förväntningar. En viktig egenskap är att du är lösningsorienterad i syfte att underlätta för produktionen. Vidare är du självgående i ditt arbete med förmågan att driva KMA-arbetet på ett framgångsrikt sätt. Du behöver kunna läsa och skriva på svenska.

Züblin Scandinavia AB erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka och utveckla.
Kontakt:
Tobias Wilén
HR
Züblin Scandinavia AB
tobias.wilen@zueblin.se
+46 72 573 45 08
Veröffentlicht ab:
11.11.2016