IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

MŰVEZETŐ (CÖLÖPÖZÉS, VÍZTELENÍTÉS)

Bezeichnung:
MŰVEZETŐ (CÖLÖPÖZÉS, VÍZTELENÍTÉS)
Job-ID:
HU-2017-020884
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG-MML Kft./speciális mélyépítés
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Budapest központtal változó
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos továbbképzéséről, szakmai fejlődéséről. Az építéshelyen kivitelezésben dolgozók téli és nyári teljes munkaruházatot kapnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

A speciális mélyépítési csapatba keresünk határozott és jó problémamegoldó képességgel bíró művezető munkatársat.

Művezetőként feladata lesz többek között az cölöpözési és víztelenítési munkálatok során az alvállalkozók, fizikai dolgozók építéshelyi irányítása.

A munkakör betöltőjével szemben elvárás a mobilitás, mivel a projektek helyszínei országon belül változnak, ami utazással jár. A munkahelyre történő eljutást cégünk biztosítja.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Az ideális jelölt rendelkezik néhány év speciális mélyépítésben szerzett szakmai tapasztalattal, jól bánik a hozzá beosztott munkásokkal, kezelni tudja az esetleges konfliktusokat, és nem okoz neki gondot a problémák eredményes megoldása sem. Előny, ha rendelkezik felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel és jól tud alkalmazkodni az építéshelyi körülményekhez.

Amennyiben Ön kezdő építőtechnikus, építő- vagy építészmérnök az sem akadály. Ebben a munkakörben elsajátíthatja az összetett építőtechnológiai kivitelezés megvalósításának folyamatát.

Ha fontos Önnek a biztonság és a változatos munkavégzés, várjuk jelentkezését.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
Tóth Andrea Anna
Human Resource Consultant
Gábor Dénes utca 2.
H-1117 Budapest
Tel.: +36 1 358-5281
www.strabag.hu
Veröffentlicht ab:
30.06.2017