IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Verkstadsmekaniker/fältmekaniker till vår verksamhet i Uppsala

Bezeichnung:
Verkstadsmekaniker/fältmekaniker till vår verksamhet i Uppsala
Job-ID:
SE-2017-020539
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
BMTI
Einsatz ab:
Enligt överenskommelse
Einsatzort:
Uppsala
Land:
Schweden
Bundesland:
Värmlands län
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
STRABAG är en europeisk teknikkoncern för bygg-och anläggningstjänster, en ledare inom innovation, hållbarhet och finansiell styrka. Våra tjänster omfattar alla områden inom byggindustrin och täcker in hela värdekedjan. Vi sammanför människor, material och maskiner på rätt plats och vid rätt tidpunkt för att realisera även de mest komplexa projekten – enligt tidplan, av högsta kvalitet och till bästa pris. Tack vare teamwork över alla geografiska gränser och områden, är detta möjligt.

STRABAG Sverige arbetar idag inom alla delar av bygg- och anläggning. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att utnyttja fördelarna med att vara en del av en stor internationell koncern. Vi ser positivt på utveckling och med hjälp av en öppen kommunikation blir det ett naturligt inslag i vår vardag. Vi söker nu förstärkning av en verkstadsmekaniker/fältmekaniker till BMTI som är en central tjänst- och service organisation som har till uppgift att serva de operativa enheterna inom STRABAG.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
STRABAG Sverige erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i ett internationellt företag med möjligheter att växa och utvecklas. Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Detaljinformation:
Sista ansökningsdag: 2017-04-07
Ortsplacering: Funbo-Lövsta, Uppsala
Arbetstid: Kontorstider
Anställningsform: Tillsvidare
Startdatum: Omgående
Kontakt:
BMTI
Ingo Lamers
Tel +46(0)70-284 89 66

BMTI
Stefan Svensk
Tel +46(0)76-849 44 11

STRABAG Sverige AB
Vallgatan 9 Box 7017
17067 Solna/Sweden
Elina Walker, HR
Tel: +46 70 288 53 87
www.strabag.se
Veröffentlicht ab:
14.02.2017