IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

GÉPÉSZ LÉTESÍTMÉNYFELELŐS

Bezeichnung:
GÉPÉSZ LÉTESÍTMÉNYFELELŐS
Job-ID:
HU-2017-021262
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG-MML Kft./magasépítés
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Budapest központtal országos
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

A magasépítés központi épülettechnikai területére keresünk határozott és jó problémamegoldó képességgel bíró gépészmérnök munkatársat. Létesítményfelelősként feladata lesz többek között, hogy részt vegyen a generál ajánlatok építménygépészeti fejezetének kidolgozásában, koordinálja az ehhez kapcsolódó beszerzéseket és szerződéseket, valamint a helyszínen felügyelje az épületgépészeti kivitelezési munkálatokat.

A munkakör betöltőjével szemben elvárás a mobilitás, mivel a projekteken való személyes jelenlét sok utazással jár. Ehhez cégünk saját használatú személygépkocsit biztosít.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Az ideális jelölt rendelkezik legalább 5 év épületgépészeti kivitelezés terén szerzett tapasztalattal és felelős műszaki vezetői jogosultsággal.

Mind szakmai mind emberi szempontból kihívás ebben a pozícióban, hogy kollégánk otthonosan mozogjon az építménygépészeti pályán és jó kommunikációs képességgel rendelkezzen, mert erős szakmai háttere miatt hitelessé tud válni, amelyre szüksége van mind a megrendelő,, mind az alvállalkozók és beszállítók vonatkozásában.

Várjuk jelentkezését, ha hosszú távú, biztos szakmai karrierben gondolkodik.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
a STRABAG SE konszern leányvállalata
Human Resource Development
Tóth Andrea Anna
H-1117 Budapest
Gábor Dénes utca 2.
Tel.: +36 1 358-5281
Veröffentlicht ab:
20.09.2017