IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Administratief Medewerker WKA/WIA

Bezeichnung:
Administratief Medewerker WKA/WIA
Job-ID:
TO-2017-022893
Berufsgruppe:
Kaufmännisch
Einsatzbereich:
Combinatie Herepoort v.o.f.
Einsatz ab:
Zo snel mogelijk
Einsatzort:
Groningen
Land:
Niederlande
Bundesland:
Drenthe / Friesland / Groningen
Berufserfahrung erforderlich:
Mehrjährige Berufserfahrung von Vorteil
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen, waar o.a. Züblin Nederland BV een deel van uitmaakt. Voor CHP in Groningen zijn wij op zoek naar een 'Administratief Medewerker WKA/WIA'. Bekijk ons project op de website van de opdrachtgever: www.aanpakringzuid.nl.'

Als administratief medewerker geef je ondersteuning aan onze financiële administratie bij de verwerking van WKA/WIA gegevens. Hierbij heb je de ambitie om je kennis verder te ontwikkelen op het vlak van WKA, WIA, WAV, WAS, WagwEU, WAADI, Wbp, enz. Je bent nauwkeurig, let op detail en volgt nauwgezet de procedures. Gegevens zijn bij jou in vertrouwde handen, waarbij je de nodige discretie in acht neemt. Waar nodig, benader je de betreffende organisatie actief om de juiste gegevens op te vragen en compleet te maken. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor ons 'passenbureau', waarbij jij zorgdraagt voor de ID-controle en uitgifte van de persoonspassen. Stevig in je schoenen staan, is een must.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Wij bieden je een contract van onbepaalde duur in een hartelijke en informele bedrijfscultuur, een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en een marktconform loon met extralegale voordelen.
Kontakt:
Züblin Nederland BV
HR Development Team
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen / België
www.strabag.be
Veröffentlicht ab:
20.07.2017