IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Projektingenjör inrikting betong

Bezeichnung:
Projektingenjör inrikting betong
Job-ID:
TO-2016-019082
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
Züblin Scandinavia AB
Einsatz ab:
Snarast
Einsatzort:
Göteborg
Land:
Schweden
Berufserfahrung erforderlich:
Mehrjährige Berufserfahrung
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
Züblin Scandinavia
Züblin Scandinavia AB (Züblin) är ett svenskt entreprenadbolag, helägt av det tyska Ed. Züblin AG med över 16.000 medarbetare globalt. Züblin har varit ettablerad på den svenska marknaden i 11år (grundades 2015 av nuvarande VD Pär Land). I Sverige är vi ca.130 anställda med kontor i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med en omsättning runt 800-1.000 Mkr, en storlek som vi avser försöka ligga på årligen och i framtiden.
Ed. Züblin AG ingår i STRABAG koncernen med över 85.000 medarbetare.

Züblin arbetar med stora infrastrukturprojekt (300 Mkr till 2.000 Mkr), djupgrundläggning och specialborrning (1Mkr-30Mkr). När det gäller infrastrukturprojekt arbetar Züblin över hela landet och är specialiserad på komplicerade projekt gärna med besvärliga geotekniska förhållanden, föredagsvis i eller nära vatten. I de mindre grundläggningsarbetena, där vi är arbetar som rena underentreprenör, finns vår marknad huvudsaksvis i Stockholms/Mälardalsområdet samt runt Sundsvall.Marieholmsprojektet (MTH)
MHT startade 2014 och planeras att färdigställas oktober 2020. MHT är en del i Marieholmsförbindelsen, en tunnel under Göta älv för biltrafik. Trafikverket är beställare och projektet är en totalentreprenad. Tunneln är en så kallad sänktunnel, precis som den befintliga Tingstadstunneln någon kilometer nedströms. Tunnelelement produceras i en torrdocka som sedan skeppas ut och sänks ned på botten av Göta älv. På platskontoret i Göteborg sitter ca. 35 personer, en blandning av projektörer och byggledning. MHT är Züblins första entreprenad i Göteborg. Züblin har för avsikt att fortsätta utveckla marknaden runt Göteborg. Vill Du vara med och bygga en framgångsrik organisation i Göteborg är detta det rätta tillfället. MHT är ett av Sveriges mest tekniskt intressanta och komplicerade infrastruktur projekt.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Züblin Scandinavia AB erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i ett internationellt företag med möjligheter att växa och utvecklas. Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Kontakt:
Tobias Wilén
HR
Züblin Scandinavia AB
+46 72 573 45 08
Veröffentlicht ab:
10.03.2017