IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Projekteringsledare

Bezeichnung:
Projekteringsledare
Job-ID:
TO-2016-019085
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
Züblin Scandinavia AB
Einsatz ab:
Snarast
Einsatzort:
Stockholm
Land:
Schweden
Berufserfahrung erforderlich:
Mehrjährige Berufserfahrung
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
Züblin Scandinavia AB (Züblin) är ett svenskt entreprenadbolag, helägt av det tyska Ed. Züblin AG med över 16.000 medarbetare globalt. Züblin har varit ettablerad på den svenska marknaden i 11år (grundades 2015 av nuvarande VD Pär Land). I Sverige är vi ca.130 anställda med kontor i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med en omsättning runt 800-1.000 Mkr, en storlek som vi avser försöka ligga på årligen och i framtiden.
Ed. Züblin AG ingår i STRABAG koncernen med över 85.000 medarbetare.

Züblin arbetar med stora infrastrukturprojekt (300 Mkr till 2.000 Mkr), djupgrundläggning och specialborrning (1Mkr-30Mkr). När det gäller infrastrukturprojekt arbetar Züblin över hela landet och är specialiserad på komplicerade projekt gärna med besvärliga geotekniska förhållanden, föredagsvis i eller nära vatten. I de mindre grundläggningsarbetena, där vi är arbetar som rena underentreprenör, finns vår marknad huvudsaksvis i Stockholms/Mälardalsområdet samt runt Sundsvall.
Zusatzinfo:
Som projekteringsledare hos oss kommer du ansvara för att leda, styra och följa upp projekteringsprocessen utifrån Züblin Scandinavia AB’s concept modell. Vilket för oss betyder att du har en viktig roll redan från tidiga skeden och genom hela byggprocessen, med många kontaktytor mot kund, myndigheter, produktion med mera. Du kommer ha en stor inverkan vid upphandling av projektörer och konsulter. Samt säkerställa tidsplan för projektering, samt ekonomiuppföljning av konsulter.
Kontakt:
Tobias Wilén
HR
Züblin Scandinavia AB
+46 72 573 45 08
tobias.wilen@zueblin.se
Veröffentlicht ab:
21.10.2016