IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Projektinköpare

Bezeichnung:
Projektinköpare
Job-ID:
SE-2017-020447
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
Züblin Scandinavia AB
Einsatz ab:
Snarast
Einsatzort:
Göteborg
Land:
Schweden
Berufserfahrung erforderlich:
Mehrjährige Berufserfahrung
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
Züblin Scandinavia AB arbetar med stora infrastrukturprojekt (300Mkr till 2000 Mkr) inom anläggningsbranschen, djupgrundläggning och specialborrning. När det gäller infrastrukturprojekt arbetar Züblin över hela landet och är specialiserade på komplicerade projekt med gärna besvärande geotekniska förutsättningar, föredagsvis i eller nära vatten.

Marieholmstunneln, nedan kallad MHT, är Züblins största projekt på ca 1400 Mkr. Projektet är en totalentreprenad med start år 2014 och planerat att färdigställas oktober år 2020 med Trafikverket som beställare. MHT är en del av Marieholmsförbindelsen, en tunnel under Göta älv för biltrafik. Tunneln är en så kallad sänktunnel, precis som den befintliga Tingstadstunneln någon kilometer nedströms. Tunnelelement produceras i en torrdocka som sedan skeppas ut och sänks ned på botten av Göta älv. MHT är ett av Sveriges mest tekniskt intressanta och komplicerade infrastruktur projekt. Merparten av de flesta grundläggningsarbetena är redan utförda och den stora volymen arbeten som kvarstår är markarbeten så som schakter, vägarbeten och finplanering.
MHT är Züblins första entreprenad i området och vi har för avsikt att fortsätta utveckla marknaden runt Göteborg. Detta är därmed ett ypperligt tillfälle för dig som vill vara med och bygga en framgångsrik organisation i Göteborg. Idag sitter ungefär 35 personer på platskontoret och nu letar vi efter ytterligare kompetens.
Zusatzinfo:
Vi söker just nu förstärkning av en Projektinköpare till Marieholmprojektet i Göteborg. Är du vår nya kollega?

Du har flerårig erfarenhet som inköpare inom anläggning. Som projektinköpare säkerställer du inköp till lägsta totalkostnad med hänsyn till kvalitet, service, logistik och minimerad risexponering enligt Züblin Scandinavia AB’s riktlinjer. Du samarbetar med projektledningen och huvudkontorets inköpsavdelning, samt anpassar behovet till projekttidplanen.


Om dig

Vi söker dig som uppskattar och trivs i rollen att jobba systematiskt med processer och mål uppsatta inom inköp. Vi tror att du flitigt arbetar efter fastställda krav genom att välja den bästa lösningen på ett organiserat och logiskt sätt. Du trivs med att ta beslut när så krävs och driver andra att göra detsamma. Vidare samlar du gärna till dig information och kan i förhand analysera utfall av resultat och möjliga risker. Eftersom du är duktig på att finna lösningar hanterar du även oväntade problem på ett framgångsrikt sätt.
Som person är du strukturerad och tar själv ansvar för att ditt arbete påbörjas och avslutas med hög standard, kvalité och resultat inom givna ramar. Du är skicklig på att skapa och behålla långsiktiga professionella relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Erfarenhet och kompetens

• Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen
• Flerårig erfarenhet av inköp inom anläggning
• Mycket god förhandlingsförmåga
• Förståelse för budgetering och kostnadsuppföljning anläggning
• Kunskap inom entreprenadjuridik (ABT06) och inköp
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Kontakt:
Tobias Wilén
HR
Züblin Scandinavia AB
+46 72-573 45 08
Veröffentlicht ab:
08.02.2017