IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Arbetschef till Commercial Building i Stockholm

Bezeichnung:
Arbetschef till Commercial Building i Stockholm
Job-ID:
SE-2017-020590
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG Sverige AB
Einsatz ab:
Enligt överenskommelse
Einsatzort:
Stockholm
Land:
Schweden
Bundesland:
Stockholms län
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
STRABAG är en europeisk teknikkoncern för bygg-och anläggningstjänster, en ledare inom innovation, hållbarhet och finansiell styrka. Våra tjänster omfattar alla områden inom byggindustrin och täcker in hela värdekedjan. Vi sammanför människor, material och maskiner på rätt plats och vid rätt tidpunkt för att realisera även de mest komplexa projekten – enligt tidplan, av högsta kvalitet och till bästa pris. Tack vare teamwork över alla geografiska gränser och områden, är detta möjligt.

STRABAG Sverige arbetar idag inom alla delar av bygg- och anläggning. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att utnyttja fördelarna med att vara en del av en stor internationell koncern. Vi ser positivt på utveckling och med hjälp av en öppen kommunikation blir det ett naturligt inslag i vår vardag. Vi växer och söker nu förstärkning av en arbetschef till vårt team som arbetar med kommersiella projekt. Är du vår nya kollega?
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
STRABAG Sverige erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i ett internationellt företag med möjligheter att växa och utvecklas. Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Detaljinformation:
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Arbetstid: Kontorstider
Startdatum: Enligt överenskommelse
Kontakt:
STRABAG Sverige AB
Human Resources
Elina Walker
Vallgatan 9 Box 7017
17067 Solna/Sweden
Tel: +46 70 288 53 87
www.strabag.se
Veröffentlicht ab:
15.02.2017