IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

ÉPÍTÉSVEZETŐ (SPECIÁLIS MÉRNÖKI LÉTESÍTMÉNYEK)

Bezeichnung:
ÉPÍTÉSVEZETŐ (SPECIÁLIS MÉRNÖKI LÉTESÍTMÉNYEK)
Job-ID:
HU-2017-021319
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG-MML Kft./közműépítés, távfűtés, vízépítési műtárgy rekonstrukció
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Budapest központtal országos
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

A speciális mérnöki létesítmények kivitelező csapatába keresünk remek vezetői képességekkel rendelkező, és a kivitelezés folyamán fellépő problémákat hatékonyan megoldani képes

ÉPÍTÉSVEZETŐ munkatársat.

A munkakör betöltőjével szemben elvárás a mobilitás, mivel a projekteken való személyes jelenlét sok utazással jár. Ehhez cégünk saját használatú személygépkocsit biztosít.

Építésvezetőként legfőbb feladata lesz a saját fizikai állományú munkatársak, illetve az alvállalkozók és beszállítók koordinálása, a határidők és minőség folyamatos ellenőrzése és az alvállalkozói teljesítések igazolása.

Munkája során egy, a STRABAG által fejlesztett műszaki kalkulációs szoftvert fog használni, amelyhez elengedhetetlen a számítástechnikai affinitás és előny az angol- vagy németnyelv-ismeret.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Az ideális jelölt rendelkezik 3-5 év közműépítési és/vagy távfűtési és/vagy vízépítési műtárgy projektek kivitelezésében szerzett szakmai tapasztalattal, jól bánik a hozzá beosztott munkásokkal, és nem okoz neki gondot az építéshelyi körülményekhez való alkalmazkodás.

Ha fontos Önnek a biztonság és a szakmai kihívásokkal teli munkavégzés, várjuk jelentkezését.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
Tóth Andrea Anna
Human Resource Consultant
Gábor Dénes utca 2.
H-1117 Budapest
Tel.: +36 1 358-5281
www.strabag.hu
Veröffentlicht ab:
20.09.2017