IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK (SZERKEZETÉPÍTÉS)

Bezeichnung:
ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK (SZERKEZETÉPÍTÉS)
Job-ID:
HU-2017-021423
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG-MML Kft./szerkezetépítés
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Budapest, Infopark (XI. kerület)
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

Budán az Infoparkban található központunkban egy színvonalas, modern, parkosított irodaházban dolgozunk, ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

A magasépítési ágazat szerkezetépítési területére keresünk egy elhivatott, kihívásokra nyitott

ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK
munkatársat.

Az előkészítő csapat tagjaként részt vesz a szerkezetépítési projektek generál vagy fővállalkozói ajánlatainak elkészítésében.

Munkája során egy, a STRABAG által fejlesztett műszaki kalkulációs szoftvert fog használni, amelyhez elengedhetetlen a számítástechnikai affinitás illetve előnyt jelent a német-vagy angolnyelv-ismeret
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Az ideális jelölt rendelkezik 1-2 év szakmai tapasztalattal, és nyitott arra, hogy alaposabban megismerje a magasépítési projektek előkészíésének és kivitelezésének folyamatait. Az elsősorban adminisztratív munka pontos és felelősségteljes hozzáállást kíván, azonban új munkatársunk a kivitelezési munkálatok helyszíni ellenőrzésében is részt vehet.

Ha Ön pályakezdő építő- vagy építészmérnök, az sem akadály. Ebben a munkakörben összetett építőtechnológiai beruházások előkészítését és megvalósítását sajátíthatja el, és megismerhet egy komplex műszaki kalkulációs programot. A szoftver használatát saját konszern akadémiánk tanfolyamán fogja megtanulni.

Munkatársainknak lehetősége van a szakmán belüli kiteljesedésre, a munkaterületek és munkanemek között cégünk átjárhatóságot biztosít szervezetünkben.

Ha fontos Önnek a biztonság és a változatosság, várjuk jelentkezését.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
Tóth Andrea Anna
Human Resource Consultant
Gábor Dénes utca 2.
H-1117 Budapest
Tel.: +36 1 358-5281
www.strabag.hu
Veröffentlicht ab:
18.07.2017