IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

ASZFALTKEVERŐ-GÉPÉSZ TECHNIKUS

Bezeichnung:
ASZFALTKEVERŐ-GÉPÉSZ TECHNIKUS
Job-ID:
HU-2018-123519
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
Strabag Általános Építő Kft./aszfaltgyártás
Einsatz ab:
megállapodást követően azonnal
Einsatzort:
Budapest központtal országos
Land:
Ungarn
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

A telelpített technológiák (aszfaltkeverő berendezések) javításának koordinálására keresünk egy remek problémamegoldó és szervezőképességgel rendelkező

ASZFALTKEVERŐ-GÉPÉSZ TECHNIKUS munkatársat.

Új munkatársunk legfőbb feladata lesz a 15 magyarországi telephely aszfaltkeverői műszaki állapotának folyamatos figyelemmel kísérése és a felmerülő hibák javításának megszervezése.

Munkavégzésének bázisa a cég budapesti, Infoparkban található központi irodája lesz, azonban a munkavégzéshez elengedhetetlen a keverőtelepeken való rendszeres jelenlét, ami sok utazással jár. Ehhez cégünk saját használatú személygépkocsit biztosít.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
Az egyik legfontosabb kihívás ebben a munkakörben egy 5-8 főből álló szerelőcsapat felállítása, irányítása és munkájuk megszervezése.

Az ideális jelölt rendelkezik néhány év építőiparban vagy építőgépészet területén szerzett szakmai tapasztalattal, valamint az utazásokhoz elengedhetetlen nagyfokú mobilitással és rugalmas hozzáállással.

Ha Ön pályakezdő gépész vagy elektronikai szakember, az sem akadály. Várjuk jelentkezését, ha hosszú távú, biztos szakmai karrierben gondolkodik.
Kontakt:
STRABAG Általános Építő Kft.
Tóth Andrea Anna
Human Resource Consultant
Gábor Dénes utca 2.
H-1117 Budapest
Tel.: +36 1 358-5281
www.strabag.hu
Veröffentlicht ab:
28.02.2018