IHRE KARRIERE BEI UNS

STRABAG JOBS

Platschef till Building Construction i Stockholm

Bezeichnung:
Platschef till Building Construction i Stockholm
Job-ID:
SE-2016-017902
Berufsgruppe:
Technisch
Einsatzbereich:
STRABAG Sverige AB
Einsatz ab:
Enligt överenskommelse
Einsatzort:
Stockholm
Land:
Schweden
Bundesland:
Stockholms län
Beschäftigungsausmaß:
Vollzeit
Allgemeines:
STRABAG är en europeisk teknikkoncern för bygg-och anläggningstjänster, en ledare inom innovation, hållbarhet och finansiell styrka. Våra tjänster omfattar alla områden inom byggindustrin och täcker in hela värdekedjan. Vi sammanför människor, material och maskiner på rätt plats och vid rätt tidpunkt för att realisera även de mest komplexa projekten – enligt tidplan, av högsta kvalitet och till bästa pris. Tack vare teamwork över alla geografiska gränser och områden, är detta möjligt.

STRABAG Sverige arbetar idag inom alla delar av bygg- och anläggning. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att utnyttja fördelarna med att vara en del av en stor internationell koncern. Vi ser positivt på utveckling och med hjälp av en öppen kommunikation blir det ett naturligt inslag i vår vardag. Vi växer och just nu söker vi förstärkning av en platschef till vårt team som arbetar med bostadsprojekt och en platschef till vårt team som arbetar med kommersiella projekt.
Aufgaben:
Voraussetzungen:
Zusatzinfo:
STRABAG Sverige erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i ett internationellt företag med möjligheter att växa och utvecklas. Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Detaljinformation:
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Arbetstid: Kontorstider
Startdatum: Enligt överenskommelse
Kontakt:
STRABAG Sverige AB
Elina Walker
HR
Tel: +46(0) 70 288 53 87
Veröffentlicht ab:
23.06.2016